Sikre Office 365 kontoen din i skyen!

Aldri mist data igjen!

La oss innse det. Trusler mot bedriftsdata har aldri vært høyere. Bedrifter har et behov for ro i sinnet, og vite at deres Office 365-data er lagret trygt.

Men jeg har Office 365: «Jeg er allerede beskyttet»

Dette er et falsk inntrykk at data som er opprettet og lagret i cloud økosystemer, for eksempel Office 365, ikke trenger sikkerhetskopiering utover det opprinnelige tilbudet. Det er rett og slett ikke sant.

Forsikring

På samme måte som bedrifter kjøper forsikring for å dekke ansvar, brannskader eller tyveri. Alle bedrifter må sikkerhetskopiere Office 365-dataene sine (og i noen tilfeller også arkivere dataene).

Verdi

For mindre enn kostnaden for en kopp kaffe per sete per måned, vil du aldri miste data igjen. Hvis du tenker på hva som kan skje med virksomheten din hvis dataene dine forsvinner, holdes i gissel eller er skadet, er noen få kroner i måneden per sete et røverkjøp.

Teknisk informasjon

Bli en reservehelt. Beskytt Office 365 e-postene dine, vedlegg, kalendere, oppgaver – samt Sharepoint og OneDrive-mapper.

Ta kontakt for å sikre dataene dine!

    OFTE STILTE SPRØSMÅL

    Hvis du er som de fleste organisasjoner, er du ikke helt sikker før katastrofen inntreffer – og så er det for sent. Hvorfor tar du risikoen? Det er ikke et spørsmål om en datakatastrofe vil inntreffe – det er bare spørsmål om når. Beskytt livsnerven i din bedrift – dine data.
    Vel, statistikk viser at 1 av 5 e-postkontoer blir hacket eller tapt. Er du villig til å spille russisk rulett med din forretningsinformasjon? Og 75% av all datatap skyldes at folk sletter innhold, enten ved et uhell eller med vilje, ifølge en forskningsrapport fra IT Compliance Policy Group. Dette betyr at dataene i Office 365 er ikke så sikre som du kanskje tror.

    Ingenting gjør bedriftseiere mer bekymret enn frykten for at deres verdifulle e-posthistorikk av samtaler, kontrakter, vedlegg eller forpliktelser har blitt utilsiktet slettet eller til og med skadelig ødelagt av noen i deres virksomhet.