You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Handlevogn

  • Handlevognen er tom!

Gjør iPad om til en bærbar datamaskin Konkave taster som er bekvemt fordelt i velkjent utforming. Inkludert rad for iO..
882
Gjør iPad om til en bærbar datamaskin Konkave taster som er bekvemt fordelt i velkjent utforming. Inkludert rad for iOS-hurtigtaster. iPad vil ikke bevege seg eller tippe over når du tapper på den. Til tross for at tastene har masse plass, er skjermen fremdeles rett ved fingertuppene dine, for fl..
882
SKRIV. SURF. BESKYTT. – ALLE DINE IPAD-BEHOV I ETT VERKTØY Slim Folio tar mobil databehandling til nye høyder. Nå ..
1.046
SKRIV. SURF. BESKYTT. – ALLE DINE IPAD-BEHOV I ETT VERKTØY Slim Folio tar mobil databehandling til nye høyder. Nå kan du skrive som om du bruker en bærbar PC, uansett hvor du tar med deg iPad-en. Etuiets slanke, lette utforming gjør det enkelt å bruke og ta med seg, samtidig som det beskytter iPad-..
1.046
Ser ut som en iPad, føles som en bærbar datamaskin La oss gjøre iPad om til en bærbar datamaskin. Taster med komfo..
1.192
Ser ut som en iPad, føles som en bærbar datamaskin La oss gjøre iPad om til en bærbar datamaskin. Taster med komfortabel avstand. Den ideelle, konkave tasteformen. Et velkjent layout du ikke trenger bli kjent med igjen. Og en dedikert rad med raske iOS-snarveier. Designet for skriving og tappi..
1.192
THE NEW INDISPENSABLE TOOL FOR TABLET LOVERS Universal Folio takes mobile computing to a new level. Now you can enjoy..
700
THE NEW INDISPENSABLE TOOL FOR TABLET LOVERS Universal Folio takes mobile computing to a new level. Now you can enjoy laptop-like typing anywhere you take your tablet. Universal Folio locks your 9-10 inch tablet at an optimal angle for typing and holds firm on any surface from a café table, a des..
700
ProduktfargeSølvStasjonstypeTabletBrand kompatibilitetSamsungVekt8,95 gBredde9,4 mmDybde5,7 mmHøyde139 mm..
312
ProduktfargeSølvStasjonstypeTabletBrand kompatibilitetSamsungVekt8,95 gBredde9,4 mmDybde5,7 mmHøyde139 mm..
312